voorzieningen

Voorzieningen

receptieZodra u bij ons het terrein op rijdt ziet u voor u onze woning en aan de rechterkant bevindt zich de receptie.

 

wifi-logoOp onze camping is WiFi aanwezig

In de telefooncel is er vanaf heden een kleine bibliotheek, mogelijk gemaakt door te gasten zelf. U kunt er zelf boeken in leggen (ruilsysteem).

Speelvoorzieningen

In de speeltuin kunnen uw kinderen fijn spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes in de zandbak of op de schommel, glijbanen, trampoline, tafeltennistafel of wip-wap.
Op de ruime kampeervelden is er voldoende plaats voor een potje voetbal of volleybal.

Sanitair en wasserette

In het (verwarmde) dames sanitair bevinden zich douches, een vaste wascabine, een babybad en toiletten en in het tevens verwarmde heren sanitair zijn urinoirs, toiletten, een chemisch toilet, douches en een vaste wascabine aanwezig.
Ook bevinden zich in het (tevens verwarmde) heren sanitair enkele stopcontacten voor het gebruik van scheerapparaten.
Voor uw was kunt u terecht in de wasserette waar zich een wasmachine, droger, centrifuge en strijkijzer bevinden.

Cadzand-bad centrumWinkels, verse broodjes en frituur

Winkels Cadzand-Bad; Onze camping ligt slechts een kilometer van Cadzand-Bad waar alle voorzieningen als een supermarkt, drogist, bakkers, een slager, een vishandel, slijterij en frituurs te vinden zijn. Met de fiets bent u er zo!

Fiets- en bolderkar verhuur

Fietsverhuur; ook in Cadzand-Bad bevinden zich verschillende fietsverhuurbedrijven. Allerhande fietsen, bolderkarren en tuf-tuf karren kunt u bij de volgende bedrijven huren:

Neptunus tweewielers
Schelpenwinkel Giftshop Cadzand (tevens infopunt van de omgeving, zoals fiets- en wandelroutes, haaientanden, schelpen, etc.)
Cad-Cycles

Strand Cadzand-BadRestaurants en paviljoens

In de nabije omgeving van de camping zijn talrijke gezellige restaurantjes te vinden in o.a. Retranchement (2km) en Cadzand-Bad (1km) alsook aan het strand (1km) bij de verschillende strandpaviljoens is het gezellig tafelen met een onbetaalbaar uitzicht op zee.

kinderspelenKinderspelen

In de zomer worden kinderspelen georganiseerd, gaande van een familie spelavond of speurtocht tot campingtraditie paalklimmen.

Overige

In het hoogseizoen rijdt 2-wekelijks een ijskar op onze camping met heerlijk eigenbereid ijs.

In onze receptie zijn tevens fiets- en wandelroutes te koop.